20 Temmuz 2009 Pazartesi

Markafoni ile Ayrıcalıklı Alışveriş imkanı!

Türkiye’de Markafoni’yle "özel alışveriş" dönemi başlıyor…
Türkiye’nin ilk özel alışveriş sitesi Markafoni (www.markafoni.com), bir ilke imza atarak Avrupa ve Kuzey Amerika’da milyonlarca modaseverin yaşadığı özel alışveriş deneyimini Türkiye’ye getiriyor. Sitede giyim, aksesuar, spor malzemeleri, kozmetik, oyuncak, teknoloji ve dekorasyon gibi farklı alanlarda ürünleri bulunan seçkin markalar, %70’e varan indirimli fiyatlar ve özel kampanyalarla üyelere sunuluyor.
Sadece davet ve referans yoluyla siteye üye olabilen özel grubun, seçkin markalara avantajlı fırsatlarla sahip olmasını sağlayan özel satış sistemini kullanan Markafoni, her markanın limitli sayıda ürününe yönelik, 2-5 gün süreli özel kampanyalar düzenliyor. Her yeni kampanya için gönderilen "alışverişe davet" ile üyeler özel fırsatlı ürünlerden haberdar ediliyor.
İlk kampanyası 1 Temmuz’ da başlayan Markafoni, fırsatlarla dolu kampanyalarına, dünyanın en tanınmış markalarıyla devam edecek. Sadece site üyelerinin katılabildiği bu zahmetsiz alışveriş keyfiyle vakit kaybetmeden tanışmak için ya davet edilmiş olmak, ya da bir üyeyi referans göstermek gerekiyor. Markafoni, internet alışverişinde yeni bir dönem başlatıyor..
%70’e kadar indirimli alışveriş yapabileceğiniz bir yer.

Üye olmak isteyenler yorum kısmından mail adreslerini yollarsa davet yollayacagım davet ettiğiniz arkadaslarınızın ilk alıverişlerinden 10Tl kazanıyorsunuz.

şuan devam etmekte olan markalar;

HELLY HANSEN
TAKAWEAR
BELMOND

BAŞLAYACAK OLANLAR;

LA BOTTE
CASHHIMI

https://www.markafoni.com/user/registration/login/?next=/

1 yorum:

  1. Çok uygun fiyata çok uygun ürünler...Esra bana davet yollarsan üye olmak istiyorum.
    ereknur@mynet.com

    YanıtlaSil