16 Temmuz 2009 Perşembe

Lady’s Box a Üye Olun Sürprizler Sizi Bulsun

Lady’s Box a Üyelik TAMAMEN ÜCRETSİZ...
Lady’s BOX.com a üye olun, KOZMETİK, BAKIM, SAĞLIK, GIDA, PARFÜM, TEMİZLİK, HİJYEN, MODA v.b ürün, tester ve hediye çekleri ile dolu Lady’s Box kutularınız Ücretsiz Olarak evinize yada işyerinize gelsin . Onlarca değişik markaların YÜZLERCE değişik ürünlerini, testerlarını ve hediye çeklerini TAMAMEN BEDAVAYA alın ve kullanın .
İlk Kutu Gönderimi 1500 Üye Sayısına Ulaşıldıktan Sonra Başlayacaktır...
Lady's Box, ilk kutularını 1500 üye sayına ulaştığında göndermeye başlayacaktır. Kutunuz kargoya teslim edildiği gibi, e-mail adresinize BİLGİLENDİRME MAİLİ yollanacaktır . Bilgilendirme maili size ulaştıktan sonra, 4 İŞ GÜNÜ içerisinde kutunuz adresinize ulaşmaz ise, Kutum Gelmedi linkine tıklayınız ve sayfada ki kutucuğa E-Mailinizi yazarak GÖNDER butonuna basınız . En kısa zamanda kutunuzun nerede olduğu hakkında size bilgi verilecektir .
Anket Sayfasında ki Soruları Yanıtlayın Sürpriz Hediyeler Kazanın...
Lady's Box Kutunuz adresinize geldikten sonra, kutunun içerisinde ki ürünleri kullanın ve Anket Sayfasında ki ürünlerle ilgili soruları yanıtlayın . Siz de her kutu gönderimindeki Sürpriz Ödül Çekilişine katılın ! Süpriz hediyeleri buradan görebilirsiniz .
Hemen Şimdi ÜCRETSİZ Üye Olun !
İlk kutu gönderimi sadece İLK 1500 üyemiz içindir . Elinizi çabuk tutun, HEMEN ÜYE OLUN ! Daha sonraki kutu gönderimlerinden, bir sonraki kutu gönderim tarihine kadar, LADYSBOX.COM a Üye Olan Tüm Üyelerimiz yararlanabilecektir .

http://www.ladysbox.com/index.php

3 yorum:

  1. esroshumsu sağol canım üye oluyorum hemen sevgiler

    YanıtlaSil
  2. internet üzerinde sıklıkla düzenlenen kampanyalarından biri henüz yeni yayınlandı blog üzerinde beni kaynak göstererek yayınlarsan çok kişi kazanır böylece :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de katıldım teşekkürler canım.

    YanıtlaSil