17 Şubat 2010 Çarşamba

ŞÖHRET KAPILARI AÇILIN UÇAN MEMELİ GELİYOR!

8 ŞUBAT haftasında Show Tv'nin kaliteyi iyice düşüren  öğreticilikten çok uzak insanımızı özümüzü örfümüzü yanlıs tanıtan cılkı cıkmıs programı Yemekteyiz'de hostesim hostesim diye çığlık çığlığa dolasan çırpı bacaklı çakma sarısını Gülşah Arık'la tanıstık.

Şimdi nerede mi?
Fazla uzakta değil, Geniş Aile'ye kaçmış...





Kaçımız evinde topuklu ayakkabısıyla,kolunda saatiyle,üstünde şifonuyla yemek yapar ya da vejeteryan oldugu halde TADINA BİLE BAKMADAN  çok iyi köfte yaptıgını iddia eder!

Güzel olmak küstah olmayı gerektirmemeli, ya da 2 derece hava da kar kaplı sokaklarda 10cm bez parçasıyla çıplak bacaklı gezmeyi.

Hakkını yemeyelim geometrisi çok iyi oturus pozisyonlarında frikik vermemek için çok iyi ayarlıyor açısını titiz kız vesselam!




Speyşıl pastasını hazır pudingle yapan ilk yarısmacı olarak .Yemekteyiz tarihine geçmiştir.

Brüksel lahanayı çiğ çiğ koyup kasıkları catalları rasgele yerleştrince Fransız kültürü estirdiğini sanan hostes kız bilmez ki avam görüntülü varoş bir fransız kültürü gösterisi yaptıgını.

Belli ki kendini göstermek tv de yer kapmak için süreklii ısrarla her röportajda ''Gülşah'ı Eleştiriyoruz '' programında mıyız? diyerek yapımcıların dikkatini çekmeye çalışmıştır.

2 et parçasının talep görmediği böyle hazımsızların prim yapamadıgı kariyer imkanları dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder